wasberg
In de maanden juli en augustus en september steunt Secunda Scouting Phoenix met de opbrengst van de Secunda kleding actie. Bij de Secunda kleding actie kun je zakken met kleding, schoenen, tassen, riemen, beddengoed, gordijnen, lappen stof, handdoeken en knuffels inleveren en krijgt je per ingeleverde zak een stempel op een spaarkaart. Bij drie stempels is je spaarkaart vol en kun je de kaart doneren aan Scouting Phoenix.

Hoe werkt het?
Voor iedere volle vuilnis- of textielzak met kleding ontvang je een stempel op een spaarkaart. Bij drie stempels is de kaart vol, dus sparen gaat snel!.
De volle spaarkaart kun je schenken aan Scouting Phoenix. Dit doe je door de volle spaarkaart in de inzamel bus achter de kassa in de Secunda winkel te gooien. (let op: alleen volledig ingevulde stempelkaarten zijn geldig!)

Het inleveren van de kleding en textiel kan bij Scouting Phoenix in de loods op het scouting terrein. Hier staat een palletkist waar u de kleding en/ of zakken met kleding in kunt leggen. Wij zorgen dan dat deze kleding in zakken bij Secunda wordt aangeleverd.

Je kunt vokledingzaklle zakken textiel ook inleveren bij de Secunda ‘drive- in’ afgiftemagazijn aan de
Spoorstraat 15.

Gratis textielinzamelzakken zijn beschikbaar bij Secunda en Scouting Phoenix. In deze textielzak mogen kleding, schoenen, tassen, riemen, beddengoed, gordijnen, lappen stof, handdoeken en knuffels.

Kansen
Jouw kleding betekent extra kansen voor Scouting Phoenix. Met de opbrengst van deze textiel actie breng je de nieuwbouw van het nieuwe clubhuis weer een stap dichter bij.

Verzamel dus al je oude kleding en breng die naar Scouting Phoenix.